УКР   |   РУ

Відгуки наших клієнтів


Все цветочки болеют, и это случилось и с моими. Наткнулась на этот сайт, изначально боялась заказывать, но тут настолько приятный персонал, а главное компетентный , справедливый, что я решила заказать и не пожалела.Отправили очень быстро.Растения выздоровели и сейчас сияют.

Анастасия, 2 Чер. 2021 (22:58)


Все добре, дякую. Рекомендую продавця як надійного.

Роман, 23 Трав 2021 (21:19)


Цей магазин обирав зі списку дистріб′ютерів на сайті syngenta.ua Замовляв засоби захисту рослин для свого саду і колегам по роботі. Сплатив за замовлення вже наприкінці робочого дня, а вранці вже отримав на пошті. Ще й доставка була безкоштовна. Дякую

Олександр, 21 Трав 2021 (12:45)


Рекомендую!!! Быстро дёшево товар качественный!!!

Руслан, 20 Трав 2021 (09:01)


Приєднуюсь до позитивних відгуків користувачів магазину і щиро дякую його працівникам. Обприскувачем ″Ватабі″ користувалась десь 13 років, але цієї зими розморозилась рукоятка шлангу. Дуже зраділа, натрапивши на сайт магазину і без вагань замовила новий обприскувач і на додаток і ще й маленької ємкості. Апаратами дуже задоволена, загітувала свого родича, він вже також замовив. Магазин дійсно рекомендує якісні товари, надає потрібні професійні поради садівникам-огородникам, якісний сервіс, консультування, забезпечує швидкісну доставку, за що я дуже дякую і з задоволенням рекомендую послуги магазину тим, хто цього потребує. На майбутнє рекомендую розширити асортимент товару в сенсі заміни запасних деталей для обприскувачів, це зменшить витрати покупців. Ще раз щиро дякую)))

Надія, 19 Трав 2021 (10:15)


Удобный магазин, оригинальные препараты, сервис, консультации, скорость - вне всяких похвал; быстро, просто, качественно, душевно! СПАСИБО!

Виталий, 12 Трав 2021 (14:42)


Продукция оригинал, низкие цены, рекомендую магазин!)

Андрей, 9 Квіт. 2021 (10:37)


Перешёл по ссылке с официального сайта Syngenta, раздел официальных дистрибьюторов продукции. Заказывал препараты Сингенты. Всё прошло супер. Быстрая связь. Мгновенные консультации в вайбере. Быстрая отправка.

Петр, 7 Квіт. 2021 (18:20)


Дякую за товар. Рекомендую продавця.

Сергій, 14 Бер. 2021 (11:25)


Замовляв обприскувач матабі на 1.5 літри, відправили товар на наступний день наложкою. Отримав на пошті і там заплатив. Вибрав саме цей обприскувач так як користуюсь таким же тільки великим на 16 літрів вже не один рік. Дуже якісні

Іван, 19 Лют. 2021 (10:45)

Додати відгук