УКР   |   РУ
0-800-335-895   Безкоштовно зі всіх номерів
УКР   |   РУ

Як вибрати кращий ручний обприскувач в Україні

Як вибрати кращий ручний обприскувач в Україні
Як вибрати кращий ручний обприскувач в Україні

 

При покупці обприскувача ми знаходимо безліч варіантів і різновидів, які можуть заплутати і відволікти нас від того, що дійсно важливо для нас. У цьому пості ми пояснимо вам, які показники слід враховувати при покупці обприскувача, щоб ви могли вибрати найбільш підходящий варіант.

1.Об’єм кращого обприскувача

При виборі обладнання для обприскування визначальним фактором, який слід враховувати, є робоча зона, яку ми повинні покрити. Звичайно, переваги, які нам знадобляться від обприскувача для обробки рослин в нашому маленькому саду, не будуть такими ж, як при обприскуванні величезного саду.

Важливим моментом в області обробки є кількість рідини, яку ми можемо зберігати в баку обприскувача. Для невеликої роботи в саду буде досить ручного помпового обприскувача місткістю 6 або 9 літрів, в той час як для промислових робіт нам потрібно обприскувач, який дозволяє нам зберігати 20-30 літрів, таким чином ми можемо виконувати роботу без необхідності постійно поповнювати рідину.

2.Якість обробки і частота використання ручного обприскувача

Ще один важливий аспект - це частота використання нашого обприскувача. Якщо робота буде плановою і не великих масштабів до 10 сотих, найбільш рекомендованим і економічним є помповий ручної обприскувач, він дешевше акумуляторного (якість обробки не втрачається, а в деяких випадках навіть краще), менш вимогливий до обслуговування і дешевший в обслуговуванні.

Якщо ми вважаємо за краще більший комфортніше використання, ми можемо придбати обприскувач з живленням від батареї (але потрібно враховувати час роботи 1 заряду батареї, можливо доведеться купити запасну щоб за 1 раз обробити вашу площу).

Для професійної роботи рекомендується придбати акумуляторний, який автоматично створює тиск, що значно полегшує роботи на великих площах.

3.Головний мінус обприскувача від батареї

Чим більше площа, яку вам потрібно обробити, тим потужнішим має бути акумулятор або купити кілька для комфортної роботи. Не всі акумуляторні обприскувачі оснащені якісним регулятором тиску-від цього втрачається якість обробки і збільшуються витрати на дорогі препарати

0-800-335-895
Безкоштовно зі всіх номерів
© 2002—2024 «Спектр Сад» —
найкраще для вашого врожаю
© 2002—2024 «Спектр Сад» —
найкраще для вашого врожаю
На нашому сайті ми використовуємо cookie для збору інформації технічного характеру.
Продовжуючи використовувати цей сайт, ви даєте згоду на використання файлів cookies.
Я згоден